SJUK

Åhh så irriterande är sjuk och jag och Fanny hade planerat att åka till stockholm idag men så självklart blev jag sjuk och ja kan ju säga att jag är magsjuk har ont i mina njurar och har feber asså ååhh äkta jag att bli sjuk när jag har sett fram imot något det här har hänt mig typ 100 gånger och orkar inte ens säga allt! Aja ni får ha det jätte bra nu så blir det bättre uppdatering när jag är frisk igen! Puss.
Är inte så glad som jag ser ut på den här bilden hahahaha..


You light up my world like nobody else

Canon eos 1100d // Canon 50mm // foto&redigering: Jag
 
Bilder från dagens fotografering , har värkligen fått ett stort fotosug och går ut och fotoar varje dag nästan även fast man typ fryser häcken av sig hihi , Ska imorgon också ta tag och fota mina julklappar! om det är någon som vill se dom då?
Imorgon bär det av mot Uppsala igen och när jag och fanny åker till stockholm ska jag också passa på och hitta något fint till nyår! för ja nytt år på måndag och planerna är att vara hemma med familjen och sen ha några kompisar hos oss då!

Nyfiken hund

ååååh det här är värkligen världens sötaste hund han heter Romeo och ägs av min mormor!
hon har en till sådan här hund som heter Olivia åååh så söta är dom! eller vad tycker ni?
 
Hej vänner! Idag har jag åkt och träffat min mormor fick också en julklapp av henne med 300 kronor på Ginatricot det passar ju perfekt inför Stockholm! Nu ska jag och familjen gå och köpa pizza så ni får ha det så bra!

Q/A

Har fått lite frågor så tänkte ta och svara på dom nu!

Vad har du för kamera?
- Jag har en Canon eos 1100d , sen har jag ett 50mm objektiv från canon då,

Vad har du redigerat din header någonstans?
-som allt annat jag redigerar så är det gimp , sök på det på google så får ni se vad det är men det är ett program som man laddar ner ganska likt photoshop fast mycket förenklat!

Så nu har ni svar på dom här frågorna , det är bara och fråga så svarar jag oftas antligen här eller på din blogg!


WINTER WONDERLAND

Canon eos 1100d / Canon EF 50mm 1:1.8
 
Hej här är en av mina första bilder med objektivet dom här bilderna är jag inte riktigt nöjd över för det var inte alls soligt eller något idag så ja men kände att jag inte vill hålla på att mobilblogga hela tiden , ska visa er mina julklappar lite bättre för er som kanske vill veta det! Men nu ska hela släkten samlas här och äta kalkon vi blir ca 18 stycken hihi så mysigt.

GOD JUL

Ååååh nu börjar denna julafton ta skut det har varit en super mysig dag med julgodis , kalleanka , tomten och paketen. Jag fick: Ett objektiv ett super bra så jag super hlad sen fick jag ett UV filter till objektivet sen fick jag en parfym från escada den heter rockin rio , 700 varav 200 kr på ginatricot , lösnaglar , iphoneskal , polkagrisar. Och sen någon gång i veckan ska jag och fanny åka till Stockholm och shoppa och ha en mysig dag helt enkelt, är värkligen super nörjd med allt och inorgon väntas några till paket från min mormor! Så älskar julen helt enkelt ❤

Glöm inte följa mig på instagram (Heddabergstrom) där jag uppdaterar dagligen. Ni får ha en fortsatt fin jul pussochkram/hedda ❤


Godnatt

Godnatt sweathearts tänkte sova och det är faktist redan julafton lite tidigare i dag kollade jag på en super bra film eller aa den gick på tv och heter knight and day tror jag! Ska sova nu och så hörs vi imorgon ❤


PÅ VÖG TILL GÖTEBORG

Hej vänner vill bara inleda med att jag håller på att göra om designen och allt ser ganska konstigt ut! Men ska fixa det när jag kommer hem!

Sitter i bilen mot göteborg vi ska ju fira jul där som jag kanske redan sagt? För min släkt bor ju där nere! Hihihi sen har jag kollat på alla paket i smyg för att det måste man ju göra känna och skaka! Hihihi.


SKOLAVSLUTNIG

Hej hej Slutar äntligen skolan idag , jag och min dansgrupp ska dansa och efter det drar jag och mina kompisar till något mysigt cafe och fikar ''standard" sen så ska jag gå till min frisör och klippa mig, tänker nog bra toppa håret vill ha långt hår!! Aja ska fixa det sista nu.Puss.


7 days

FATTAR NI ELLER? 7 dagar kvar tills bästa dagen på året! Så kul, vi åker ber till Göteborg till min släkt eftersom hela min släkt bor där.. Förutom min farmor som är väldigt gammal.. Aja inga mer läxor den här vecka och imorgon ska vi repa med våran danslärare på scenen så det blir najs (hihihi driver)
Bjuder på en liten rolig bild sådär.


Inlägg från sängen

Hejhejej! Just nu ligger jag i sängen och ska aldelesstrax (vet att det inte ska sitta ihop) sova och tänk det är bra 7 dagar kvar till julafton imorgon såå skönt , Fanny sov hos mig från igår till idag vi hade spa kväll och kollade på Pretty little liars vi är helt fast i det. Men nu måste jag sova.Godnatt amigos ❤


IPhone

Slänger in ett litet snabbt inlägg , har äntligen fått min iPhone nu och testar blogg.se appen! Igår var jag Pauline, Hanna och Fanny på gränby vi gick mest runt och kollade på saker vi önskar oss jag hittade en tröja, lösnaglar och lite sånna små saker.


Pretty Little Liars

Förlåt för uppdateringen , har inte så mycket att säga förutom att igår spelade jag och Fanny in matlagnings programett och haha det vart inte alls bra! Och sen skulle jag fått min Iphone idag men tydligen så hade vi glömt något hemma så vi får hämta ut den imorgon..Just nu har jag typ suttit och Kollat på 3 avsnitt av Pretty Litlle Liars är på sista sesongen nu. Fredag imorgon och vi slutar skolan om några dagar! kan det bli bättre? Puss.

COZY

 
GIIIISSSAAAA VAAAAAD??? 
Jag och min familj ska åka utomlands om 2 månader hihi jätte glad för det ska bli så skönt resemålet är dock Egypten i år igen men det är ganska mysigt men bara att dom är så på en och värkligen drar en in i affärerna men vi har bokat på ett hotell som ligger ca 20 meter från stranden så vi förhoppningsvis slipper allt det där! har varit på det här hotellet för 4 år sen och kommer ihåg att jag älskade det!
 
Nu till annat.. Imorgon ska fanny följa med mig hem vi har fått i uppgift av Engelskaläraren att göra ett matlagnings program och ja om ni vill kan jag lägga ut det på bloggen bara för att det är lite kul och så får ni höra mig prata Engelska! Men ska ta en sväng till ducshen nu och sen fortsätta läsa på mitt spanskaprov! så puuuuusssochkraaam.

wishlist 2012

Här har vi min önskelista för i år! tror nog jag värkligen inte kommer få allt men man kan väl altid önska sig right?? Ni får ha det så bra nu , pussss!

New in

Tänkte visa mina nya uggs jag köpte för en vecka sen super sköna och dom finns på Eurosko för 599 eller runt det priset , vill värkligen tipsa om dom för dom är hur sköna som helst och fluffiga och sååånt myyyyyssss.
 
andra december idag har inte gjort så mycket varit ute och testat mitt nya stativ som jag fick igår , liten tidig julklapp hihi nu ska jag värkligen försöka ta tag i bloggandet och ja nu får ni ha en finn andra advent! ♥

Svar på frågestunden del 2

Vad har du för kamra ?
En Canon EOS 1100d
Din allrabästa vän om du bara får välja en :)
Kan faktist inte bara välja en älskar alla mina vänner otroligt mycket.
Hur mycket väger du?
sist jsg vägde mig vägde jag 37.2
Hur länge har du bloggat?
Har bloggat sedan 1 år och kanske 3 månader.
Får du månadspeng, veckopeng osv. Eller köper dina föräldar allt till dig?
Jag får månads peng , och sen köper mina föreldrar skor och jackor och sen det jag behöver som kanske kostar lite mer ex. Jeans.
Isåfall hur mycket?
Ungefär 500:-
Går du på någon sport?
Ja om dans , räknas som det!
Mest nöjd över på din kropp?
Fötter och ögonbryn (när dom är fixade)
Minst nöjd?
mina ben.
Tycker du att du är för tjock eller för smal?
Det beror på.
Är du kär Inån?
ihih nej inte nu!
Gillar du julen? :)
Klart jag gör! vem gillar inte julen?
Dina bästavänner?
Fanny.e , Fanny.F , Sofi , Emmy , Louise , Pauline , Hanna , Elina.
Hur är det att gå i en profilklass?
Igentligen är det inte så speciellt! Man dansar 2 gånger i veckan (Jazz och Balett)  Sen så brukar våran klass ha musikaler eftersom våran andra halva av klassen går i drama inriktning. 
tycker du om balett?
Ja eller nej iband är det kul , men i min skola är balett läraren sträng så man blir Lite rädd och man vill inte göra fel för då får man en utskällning!
Dröm resemål?
NEW YORK , ELLER THAILAND.
Vilket land var du senast i?
Jag var senast i Egypten!
5 finaste plagg ur garderoben?
Dr.denim , vit basic tröja ,stickade tröjor , en svart tröja med volanger ner till ,pyjamasshortsen.
 

Svar på frågestunden DEL 1

Några du vill lära känna som är 01 , 00 , 99 ,98
-Nej , faktist inte just nu iallafall!
Hur många färger har ditt hår varit i?
Min ursprungliga hår fär är blond , sen så har jag haft lite nyanser i brunt.
Hur lång är du?
sist jag mätte mig var jag 1.55 och det var för kanske 2 månader sen så runt det tror jag!
Fotstorlek?
35,36,37 det beror helt på vilka skor
Sötaste tjej i pararellklassen? Vilken klass går hon i? 7a 7b o.s.v. 
Vet inte riktig det finns många fina!                                   
vilka bloggar läser du/kollar du ofta? statistik?
Jag läser mina vänners bloggar , Tinkerbellas. Min statestik beror helt på hur jag bloggat men kan säga att den dagliigen ligger mellan 50-100 så inte precis så många men jag är glad ändå!
Vad önskar su dig i julklapp? :)
kan göra ett collage med vad jag önskar mig , så ni ser hur det ser ut osv.
Vilken är din favoritparfym ? :)
Jag har inte precis någon perfym jag tycker lyktar så jätte gott , men dom favoriter jag luktat på är: Viva la juicy la fleur från Juicy couture , sen alla victoria secrets body mists luktar ju för godumligt.
varför är du såå himla söt?
Gud skapade mig så... nej driver men tycker värkligen inte att jag är söt.
vad använder du för smink?

Favorit märke?
Hollister , Victoria secret , Dr.denim kommer inte på fler just nu!
Favorit bodymist (om du har någon, behöver inte bara vara victorias secret)
Har inte någon :(
Vad skulle du ta med dig till en öde ö (max 5 saker)
En båt så jag kunde ta mig hem igen..
bor du inne i stan?
Nopi inte mitt inne,  utan en bit utanför.
bor du iHus/lägenhet?
HUUUUUUUUUS
Bor du i stan eller lite utanför?
utanför somsagt
Är du bra på att sjunga?
Jag sjunga , nej jag suger..Låter typ som en död kråka, Fast alla går ju omkring och små sjunger hela tiden.
Favoritmat?
Tacozzzzz
Plattar du ditt hår?
Om jag vill ha det platt ja , men vissa dagar brukar jag ha lockigt hå i skolan så då hoppar jag över det.
Beskriv dig med tre ord!
Snäll , omtänksam och rolig (när det väl gäller)
...
 
Här har vi då första delen av frågestunden hoppas ni blev nöjda! Btw, har varit hemma från skolan dom här två dagarna på grund av att  mina bussar varit inställda och försenade och gud vet vad!
 

Ny vecka - Nya tag

Ny vecka och jag mår bra , idag gick jag och mina girls hem till Louise och Pauline och spelade in Lågklackat vinterspecial nummer 2 , kommer förmodligen upp på youtube inom några dagar så det är bara att hålla ut!!
 
Ska snart iväg och träna lite hihih, Passande bild till träning vavava? ; )
 

Oh my god

Foto: Jag //Hedda Redigering:Jag//Hedda ,  Som ni kanske ser så är det ett hack i mitt ben men det blev bara lite fel i dator och när jag redigerade bilden , så vi tänker inte på det nu! och inte heller mina blekfis ben.
 
Hej alla  vill bara säga god advent eller hur man nu säger och hoppas alla har haft en fin dag! själv så har jag bkakat lussebullar , fixat lite i mitt rum , jag har satt upp en adventsstjärna i mitt fönster. så mysig årkar inte vänta längre vill ha jul nunununu. Tänkte svara på frågestunden någon gång nästa vecka! så fortsätt fråga! ♥

Frågestund

DÅ TYCKER JAG VI KÖR PÅ EN FRÅGESTUND , HAR INTE HAFT EN BRA INNAN SÅ HOPPAS DET BLIR BRA NU! ♥   SÅÅ FRÅGA PÅ NU SVARAR PÅ ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD (INTE FÖR PRIVATA BARA.)

Första december

 
Öppnat första luckan på choklad kalendern. Jul fixat. Åkt pulka. Fotat. Ungerfär det jag gjort idag invigit första december och nu är det bara 23 dagar kvar till bästa dagen på året! wihoooo längtar.
Som ni kanske ser har jag fixat lite i designen kände att jag ville ha en lite ljusare med ljusa och starka färger eftersom det känns vintrigt tycker jag!

Hej jag heter Alva