Sleepy

Hej bloggen! slänger in ett inlägg nu innan jag börjar bege mig mot bussen! vi har sovmorgon till 10.35 idag så sköönt att få vila ut och sen va pigg på dagen en att gå och såsa runt oc inte vara på humör för något! så ja , tänkte kanske ha en frågastund eller något sånt snart! vad sägs som det? ♥

Look at the stars, look how they shine for you

 
Hej vänner! vill bara inleda det här inlägget med ett stort förlåt för m in dåliga bloggning , fattar inte hur jag kan ha kvar alla ni underbara läsare! Men jag tänkte bäretta lite om min helg, Ifredags åkte jag och Fanny till fyrishov med min familj , jag hoppade från 3:an för sånt där tycker jag är jätte läskigt! Sen i Lördags så träffade jag upp Fanny utanför Citygross för att handla mat tll Halv 8 hos mig som jag och några brudar från min klass brukar ha! vi bjöd på tacos och sånt gott mexikanskt! och sen så sov fanny här! Idag har Jag bakat saffransbullar inte lussebullar utan lite annorlunda! Och imorgon är det skola som vanligt.. Men nu får ni ha det så bra , Puss!

Musikal time

 Bilder från idag i skolan , inför musikalerna!
 
tjolllaaaaheeej , sjukt glad , allt har gått jätte bra och värkligen älskar min klass! you are the best.Som ni ser eller kanske inte så stannade vi kvar på skolan från -6 och åt middag med varandra och hade det jätte mysigt , försökte också spela in lite lågklackat men det hände något med paulines minnesskort så dom filmernna försvann! :( Men nu ska jag gå och duscha och fixa mig för en vanlig skoldag imorgon! PussoHeej ♥

Fullt upp

Just nu är det värkligen fullt upp med min klass musikal , ni vet jag går ju i en profil klass och vi gör 3 musikaler varje år tillsammans i en rad! men idag hade min "musikal grupp" 1 föreställning och 2 väntar imorgon! men jag spelar inte teater utan jag dansar! en Balett och en Jazz , värkligen super kul!


Och sen imorgon stannar vi kvar på skolan från 3-6 för att vi spelar upp kl. 3 först och sen en vid kl.6 på kvällen och det är så himla mysigt när vi sitter dr äter mat med varandra och taggar upp oss för den sista!
- Tyvär så går det inte att ladda upp någon bild , Blogg.se's nya sak dampar typ varje dag!

Helgen

Hejsan! kör på ett långt inlägg idag och bärettar om helgen!
I Fredags slutade vi skolan som vanligt 15.30 efter det åkte jag hem åt Tacos , fixade lite och packade , sedan åkte jag in till Louise och pauline och så sov jag där! vi hade det jätte mydigt åt Ben&Jerry's ↑ snackade och skrattde och hade det bara allmänt kul! Sen på lördagen gick vi upp 4 på morgonen för att sälja fika till OD konsert , för jag och min klass samlar ihop pengar till våran slutmusikal (Profilklass)  i 9:an , Efter det så gick vi hem och vilade och bara tog det lungt! Och idag söndag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt! Kolla på Filmer och serier!

Sofi anckarman

 
imorgon ska det här lilla djävulsbarnet åka till thailand och stanna där i 3 månadeer! Sofi ( om du nu ser detta) fattar du inte hur mycket vi kommer sakna dig för du är värkligen världens bästa vän! men som straff har jag bett henne köpa något till mig där! för allt är så billigt ju!
 
Men ja annars idag så hade jag SO prov tyckte det gick helt okej! sen har vi börjat med Fysik som man inte fattar ett dugg på.. Nu ska jag mysa ner mig med Pretty little liars som jag helt blivit beroende av!
 
 
 

2 senaste

 
Hej! dom här tröjorna är mina absolut mitt senaste köp! båda är som sagt från gina tricot och kostade runt 150 kr jag kör på mycket grått känner jag nu! men grått är mysigt eller vad tycker ni?

The pink panter ♥

Canon eos 1100d / Redigering:jag / Modell: Jag /
 
Hej allesamans var  och letade efter en grej i vårat föråd som vi har har inne och hittade En rosa panter ni vet, från rosa pantern filmen! tydligen så hade det varit min mammas så jag tänkte det kunde bli lite kul att forografera!
 
Ussh vad kallt det är kan inte bara snön komma snart? orkar inte ha det här gråa tråkiga regninga vädret! då väljer jag hellre snö! men iallafall så är det Farsdag idag så vi har lagat god mat och någon efterrätt!

◊ Mina speciella ◊

 
1: kan kolla i kors , och kolla på två olika saker med varsitt öga.. haha ni fattar nog inte!
 
2: vika min tunga till en 3 klöver
 
3: ha kontakt med djävulen som jag kallar det eller ja ni ser.
 
4: göra ett hjärta med mina läppar!
 

Fanny

Canon EOS 1100d
 
Hej vänner! inatt har den här lilla fjärtrökaren sovit hos mig! vi har kollat på film och filmat lite haha tror ni kanske får se dom sen! men ja..! iallafall ska vi snart in till stan!  och ja det är jätte skönt med Helg och allt! aja ska värkligen försöka blogga mer! men ja ni vet det är rätt mycket i skolan. Vi måste gå nu men pusspuss.

När du hittar den bästa ↓

 
Canon EOS 1100d ↑
 
Den här mascaran fick jag när jag fyllde år! Den heter som sagt False lash and telescopic och jag värkligen älskar den, för jag som har väldigt kort öganfransar så blir dom rätt så mycket längre! så jag Tipsar er värkligen om den här mascaran!
 
Förlåt för usel bloggning men det blir så när det är skola och fullt upp men jag försöker värkligen att hinna! Idag var jag hos tandläkaren eller tandspeciallisten som skulle kolla om jag jag behövde det och GISSA vad.. Det behöver jag inte! woop woop! Nu måste jag gå och träna på ett matte prov som vi har tills imorgon! inte alls taggad på det.

Skola

Hejhej ska snart börja dra mig mot skolan börjar 9.35 så det är rätt skönt eftersom vi har haft lov och man är trött och allt. Viiisteee ni att jag har färjat mitt hår typ mörkbrunt fast det ser typ ut som jag har dipdye på bilden!!


Last night

Hej alla! inatt så sov Elina hos mig , vi kollade typ mest på film och snackade typ vi såg iallafall Parnormal activity 3 och jag höll seriöst värkligen på att skita på mig! den var skitläskig fast ändå bra.. så tips till er! aja idag så har vi inte bästem vaad vi ska göra men vi får se! ni får ha det så bra! Puuss.

I bussen

Hejhej Hedda och Fanny här vi sitter på bussen in till stan för vi ska träffa Sofi och Hanna, och ja vi får se vad som händer. Vi bjuder på lite fulfina bildeeeer här nere!


Insparation

 
Hej alla! Hade lite tråkigt så satte ihop ett litet insparations collage och allt är från weheartit!
 
Ska snart gå iväg till Fanny och sova där men Hon tränar gymnastik och är inte färdig försen vid 8 så då passade jag på att göra det här! har också hunni hitta en massor som jag önskar mig i Julklapp! så himla kul att sitta och kika runt på olika saker typ kläder och sånt! aja nu ska jag väl packa klart det sista! puss.

Till Tandläkar´n

Ska snart åka iväg till tandläkaren och sen på kvällen ska jag träffa fanny, Jag hoppas jag inte har några hål!! för jag vill inte borra i mina tänder! men ja det går nog bra eller vad tror ni?