Latest

 
Hej alla glöm inte att följa mig på instagram (heddabergstrom)
 
Förlåt för det dåliga bloggandet, men snart ska jag sätta mig på bussen mot Fanny och sedan vidare till Emmt för vi ska fira henne eftersom hon har fyllt år , så det ska bli super kul. Hoppas ni har haft en bra helg.

Ny video - Ztilton

Lediga från skolan idag , så jag och mina syskon (2) gick ut på en lång promenad med Ztilton som vi brukar gå ut och gå med då och då för hans ägare jobbar. Såå hoppas ni gillar videon! Loveuuuu.

smile

Hej allihoppa hoppas ni mår bra är hemma från skolan idag för att jag är sjuk, Har inte gjort så mycket men jag tänkte snart spela in en videoblogg till men vad ska den handla om? skriv gärna i kommentarsfältet om ni har några ideer. nu ska jag äta cheescake som jag bakade i fredags.

Vad man ska göra om man är sjuk - video

Spelade in en video idag för att jag är hemma från skolan för att jag är sjuk osv. hope you like it ♥

miss summer


åååå gud vad jag saknar sommaren ,  nu är det bara kallt , regnit och grått, fas det är mysigt med hösten , Varm choklad mysiga kläder och så vidare , och så fyller jag år på hösten 24 Oktober faktist.
 
Men iallafall idag var det måndag , och jag den här veckan kommer det var väldigt mycket så vet inte om det blir så mycket bloggning. Den här veckan har vi Två prov , läxor och mycket saker att göra så ja. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik all around the world , beauty and a beat , die in your arms #Justinbieber.

Hanna


Har hängt med denna coola bruden idag efter skolan! Jag och Hanna åkte hem till mig efter skolan och köpte lite godis och sånt , planerade inför imorgon osv. Äntligen fredag säger jag bara så sjukt skönt , den här veckan har varit en av dom jobbigaste! (Lovar) Men nu har jag kollat lite på film ätit lite snacks och mysit. vi hörs säkert mer imorgon.

Outfit

 
 

Det här är då dagens outfit inte direkt något speciellt men tröjan är från cubus , shortsen är från JC crocker (har svarit mina jeans) och sen tights vet inte men. Ska snart börja dra mig mot skolan börjar 10.35 så det är sjukt skönt! när börjar ni? också har vi en huns här som vi brukar passa då & då , och gud världens snällaste hund kan visa bilder sen. nu måsta jag fixa lite.

Hej pepps byter tillbaka




Hej hoppas ni mår bra! okej nu kör vi jag byter tillbaka för allt blev fel på den andra bloggen så förlåt att det blir massa byten men nu ska jag nog stanna här! Efter skolan så gick jag och fanny till min buss och så hittade vi en grafitti vägg och min kamera låg kvar i väskan från lördagen så då tog vi lite bilder och en bild fick då bli min header.
 
Då kan jag också visa dagens outfit Ljus blå stickad tröja från: JC, Svarta jeans: dr.denim. så det var det jag hade idag. Nu ska jag nog äta något haha kalla mig tjockis jag äter typ hela tiden , men ja. Puss.