STOCKHOLMS SHOPPING

Tröja H&M 199.-// Armband Ur&Penn 98.-// Kofta Hollister 590.-// bodysplash Ginatricot 39.-
Jag och fanny åkte till stockholm igår, det var super mysigt vi åt på T.G.I fridays och gick runt i affärer värkligen en toppen dag!
 
idag är det valborg och jag lite kompisar träffades hos thea och hade det lite mysigt och nu ikväll ska vi grilla med familjen och gå till någon maj brasa troligtsvis. Men ja det här lilla "lovet" har varit super mysigt och imorgon som avslut kanske jag ska sova med fanny H (haha känner 3 olika fanny haha men aa!) så det blir npg super mysigt!!
 
 min bloggning ligger värkligen inte på topp nu men följ mig på instagram @heddabergstrom där jag uppdaterar dagligen! pusspuss

Sommaren 2013

 10 saker som kommer göra sommaren 2013 till den bäst
 
1. All grillad mat
 
2.Bada
 
3.umgås med nära och kära
 
4.åka på små resor som till göteborg med kompisar och stockholm!
 
5.JORDGUBBAR
 
6.dom sena sommar kvällarna
 
7. shoppingen och all denna sommar rean
 
8. Grönalund med bästisar
 
9. sen så kanske jag och min storasyster ska åka till London
 
10. Att man får sova ut och inte behöver stressa batra ta det lugnt i 2 månader!
 
 

Våååååår känsloooor

 
Vår känsloran ligger på topp nu! Blommor, 10+ grader och studsmattan är nu uppsatt!!
åh värkligen riktigt skönt med våren nu eller hur? nu känns det inte alls långt kvar till sommarlovet, medans vi ändå pratar om våren och sommaren så har jag också klickat hem lite vår kläder men ni får veta vart ifrån när jag fått hem dom! ska fixa mig lite jordgubbar nu och gå och sätta mig i solen.

Old in

 
Hittade lite gammalt från garderoben och gjorde ihop det till en outfit, enligt mig väldigt snygg! Fanny följde med mig hem idag efter skolan hehe det var hon som tog bilderna på mig! funderar kanske på att ha detta imorgon när det är skola! gud så skönt att även denna veckan bara runnit iväg redan torsdag. Det mindre bra är att jag har ett stort Historire läx förhör imorgob agghhh orkar inte.. Men får gå tillbaka till det nu! PUSS

Want summer

 
Orkar inte vänta på sommar längre nu! Idag var det riktigt skönt ute chansar på att tempraturen hos mig låg på 8-10 + grader om inte varmare! så skönt, tog och gick en fotorunda/ promenad med kameran men vart inte nöjd med bilderna så det var ju bara skönt att gå.. fick lite fler fräknar idag såg jag haha, jag gillar inte fränar.. sovmorgon till halv 11 imorgon så det är skönt, men ska fortsätta med mitt nu som inte består av någonting.

15 sanningar

 
1. Jag är oftast alltid glad!
 
2. Min drömresa skulle vara till Los Angeles
 
3. favorit butiker är Victoriassecret, Hollister, Bikbok, Aeropostale
 
4. Jag är 157 cm kort (man kan knappast kalla det lång!)
 
5.Jag får 500kr i månadspeng'
 
6.Min hårfärg heter Brown och är från loreal paris!
 
7. Jag får min insperation från zarish,kenzaz,we hearti it
 
8. Jag önskar att jag hade många små söta kattungar för dom är så söta!
 
9.Jag älskar marabou schweizernöt
 
10. Jag älskar också frukt fat!
 
11.Jag saknar värme och sol och Egypten
 
12.Jag vill ha vår nu!
 
13. Jag tycker inte om folk som går bakom ens rygg!!!
 
14. Mina vänner betyder otroligt mycket för mig!
 
15.Onödiga sanningar men tänkte att det kunde vara kul!!

Studsmatta

Mobba inte oss


My day

Heeej! Tänkte försöka göra ett snabbt inlägg nu och bäretta om min dag!! Vi började kl. 9 idag för vi hade någon hälso undervisning haha vet inte riktigt, men det hade vi iallafall under hela förmiddagen. Sen så fortsatte lektionerna som vanligt efter det. Efter vi slutat så gick jag och några tjejer till ica och köpte lite fika satte oss och pratade.. Jag och fanny satte oss i en hiss och drack freeze.. Haha det här inlägget blir kanske ganska drygt att läsa men ja hoppas det får gå? Puss


BARA COOLA KAN GÖRA DETTA


Gårdagen

 
Gårdagen tillbringades hos vanesssa med josefin, vi´hade det skit roligt och gick och köpte massa fika och satte oss utomhus, jag åkte hem runt 6. Och idag ska jga träffa louise och pauline lite senare på eftermiddagen så ska vi gå på bio och se The host! någon som sett den? den värkar iallafall superbra.

BEST FRIENDS FOREVER

 
Vill bara säga att jag älskar er mest av allt!

Stan

Heeeeeej bloggen!
ska vilken sekund som helst börja ta mig mot bussen och träffa lite saknade människor på stan! bjuder på denna bild har på mig en lys ljus grön tröja, solbrillor och svarta dr.denim jeans till det! men nu måst ejag kila puss puss!

Min dag

Dagen har spänderats med dess god bitar haha, vi gick på stan köpte glass och satte oss vid ån, sen medans vi var på stan passade jag också på att köpa ett par shorts från bikbok för 99:- visar hur dom ser ut på och hur dom över huvud taget ser ut men är jätte nöjd över dom!


Morgon rutin