SAKNAR


Tisdag

Hej kompisar! Idag är det tisdag och det är så skönt våran danslärare har ställt in danslektionerna 2 veckor framåt och idag då så det menas då med att vi slutar någon gång innan 1 idag , så skönt!
Jag sitter på bussen nu och ska gå av om typ en hållplats men tänkte bara göra ett litet inlägg innan skolan så där haha ❤
Igår gick jag och några tjejer hem till Louise och pauline vi gjorde smothie och gjorde roliga filmer haha.. Aja jag ska gå av nu så hoppas ni får en fin dag pusss ❤


Mini frågestund

Heeeeeeej kompisar! kör på en Mini frågestund  där jag svarar på ungefär 10 frågor som jag väljer ut! så fråga på nu! ha det bra  , puss.
 

shoppingen

Hehe tänkte visa vad jag köpte för det är några som undrar det och jag hade ändå tänkt göra det!
Jag köpte inte så mycket men det jag köpte var detta ↓ En Louis vuitton smink väska , En parfym olja med lukten Sexy grafitti från Escada , ett armband och två Ralph lauren pike tröjor! allt detta var ungefär 350kr!

Jump high

 
Bilderna togs på stranden för 2 dagar sen! är hemma nu! och har haft det hur skönt som helst , jag har blivit brun och ja jag har haft det hur bra som helst! Vi bodde på ett hotell som heter Novotel som låg typ 30 secunder från stranden , ja och sen så bodde vi i sharm el seikh i nama bay där det finns typ jätte mycket affärer och resturanger och sånt! det har varit jätte varmt dom senaste dagarna låg tempraturen på 29 grader!!
 
Fick en komentar om när jag skrivit hur mycket tröjorna kostade att 80 pund är 800kr stog det då i kommentaren men det är inte samma pund som i England! det här är Egyptiska pund och det står i 0,95 kr! så dom var till och med billigare än 80kr. Aja jag har haft det hur bra som helst och hoppas ni också har det bra.
 
 
 

EGYPTIIIIIAAAAN

Hej bloggisen! Har det hur bra som helst här har värkligen ändrat mig om Egypten men det var för det hotellet vi bodde på förra året men ja iallafall ligger jag på stranden nu ar snorklat och badat och solat och ja haha ni fattar det blir bara varmare och varmare och nu är det 28 grader och bara morgon! Aja jag ska om kanske en halvtimme gå och äta haha . Jag har köpt en vit ralphlauren för typ 80 pund så det är ungefär 70-80kr tror jag! Jag och familjen ska ner på stan idag och funderar på att köpa ett par låga converse och en rosa ralph lauren till! Det ända som varit dåligy med resan var att en väska inte var på flygplatsen när vi landade i lördags men den kom igår! Man blir så irriterad när den inte kommer och arg jag hade min kamera i min väska så tänk lixom om min kamera försvunnit hade typ fått arga damp atacker hahaha.. Haha aja ska fortsätta med att sola ich det nu! Ha det så bra!


@arlanda

Hej bloggisen! Hiih befinner mig om vilken secund som helst på flygplanet nu ihhhh är fett taggad det ska bli hur kul som helst!! Igår slutade vi skolan vid 4 ungefär och då följde jag med Fanny och köpte ett par skitsnygga jeans funderar kanske på att köpa liknande när jag har lite mer money! Sen så träffade jag Elina och vi åkte hem till mig och packade jag har fixat nitar till et par shorts och köpt en ursnugg cocacola tröja från Ginatricot, men ska avsluta nu kanske kommer upp fler inlägg beror på om jag har wifi på hotellet! Aja vi hörs puss❤


3 DAGAR

HEJ BLOGGEN! GISSA VAD DET ÄR BARA 3 DAGAR KVAR TILLS JAG PACKAR VÄSKAN OCH ÅKER TILL EGYPTEN , är sjukt taggad och har nog inhandlat klart allt nu! kanske fixar en video när jag packar väskan eller något sånt om ni vill det? aja kommer nog bara mobilblogga där eftersom jag inte kan ta med min dator..  Men jag sen när jag kommer hem så bombar jag med bilder det lovar jag!
Jag har spanska prov imorgon och måste nog återgå till pluggandet!

DEN ÅRLIGA FETTISDAGEN

Den årliga Fettisdagen är nu här eller några kanske kallar det semledagen? men iallafall så bakade vi semlor idag hemma och asså herregud vad gott det är eller vad tycker ni? jag harr ätit en nu och ska nog äta en till lite senare ikväll hihi..
Vill värkligen ursäkta för denna dåliga bloggning och orkar inte skriva en lång text om varför för det är helt enkelt så att jag inte har tid och jag måste tråkigt nog ta skolan före bloggen!

Some questions and answers

vilken storlek har du på dina jeans? är det xxs?
- yes it is , jag kör på xss för det är skönt när dom sitter tight och sen kan jag typ inte ha så mycket större byxor..

vilket typsnitt har du till dina rubriker och i inlägg?
- Jag tror det är Calibri inte helt säker men vet att jag använt det förut!

dina bilder blir alltid så fräscha och ljusa!!! Kan du inte ha ett inlägg om hur du redigerar dina bilder?! :)
- Jo kan försöka fixa det när jag blivit frisk! :)


Det här behövde jag

Åh fick en ben&jerry's imorse när jag vaknade eller haha den stog i frysen asså verkligen det godaste och särskilt när man är sjuk, har varit sjuk nu i en vecka och har darför inte bloggat. Jag har typ levt i min soffa dom senaste dagarna men känner att jag är på bättringsvägen nu! Ska kolla på pretty little liars nu!