Update

Hej tänkte bara bäretta vad jag gör just nu eller har gjort! Befinner mig just nu i Göteborg/Alingsås och är med lite släkt och familj.. Super kul vi har inte gjort så mycket utan bara tagit det lungt,eftersom vi kom igår!! Men iallafall så har jag köpt en ny bikini på hm och massa godis på en godis affär ahah men jag får visa lite bättre sen i en video eftersom jag inte kan använda datorn!

Förresten min mammas kompis kommer hem från USA och jag ska beställa lite saker har ni några tips?


scotland - Edinburgh

Bilder från skottland/edinburgh
här är lite bilder från dagarna jag var i skottland! åh det är så mysigt där! 
haha dom hade små Glass bilar som stog lite överallt som man då köpte glass från, och man gick och åt fish and cips på små pubar och man tog kort på dom röda telefon koiskarna + så mycket mer! 

I need your love

 
hoppas alla hade en bra midsommar! själv var min toppen, vi hade lite gäster hem och åt och hade kul!
Så tråkigt väder för att vara sommar idag eller vad tycker ni? På torsdag åker jag ner till göteborg och stannar där en vecka och bor hos mormor/morfar så jag ska försöka fixa lite tid inställda inlägg då jag inte kan ta med min dator. Hoppas alla får en fin fortsatt dag! puss
 

GRÖNALUND

Bilden får beskriva allt! Hade det så j*kla bra den dagen! Jag åkte dit med mitt gangggg (sofi,fanny,fanny,pauline,louise,emmy,thea och jag)
Vi åkte allt och eclipse var inte ett dugg läskig nästan lite tråkig..

Förresten Glad midsommar på er!


Skottland

Hej hej! Befinner mig just nu i skottland, jag har tagit super mycket bilder och haft det så mysigt, men jag har två dagar kvar så jag kommer höra av mig mer om två dagar! På måndag ska vi in till edinburgh och shoppa har hittat super många affärer som Gap,Hollistet,Urban outfitters,Topshop, Primatk osv!
Har även varit inne på build a bear!


Skolavslutningen

 
 
Wiiihooo äntligen sommarlov! åh världens mysigaste dag.
imorse träffades vi på skolan vi sjöng lite allsång och det visades lite uppträdanden, efter det gick vi till klassrummen och fick våra betyg faktist helt okej 11 stycken C och 5 D tyvär inte bättre en så! vi sprang ut från skolan och gjorde världens glädje skrik haha, sen så tog vi oss ner till stan och satte oss på ett mysigt fik.
åh värkligen världens bästa dag och nu väntar sig väldens bästa lov!
 
 

my dress

 
 
Äntligen skolavslutning idag! jag kommer ha på mig denna söta klänning från ginatricot, ett flätat skärp i midjan och ett par söta ballerina skor!