ROMME IMORGON

Heeeej bloggen! Gissa vad hahaha eller ja rubriken lyder imorgon åker jag och min klass till Romma ska bli så kul och har längtat hur länge som helst!! Haha men det mysigaste är också bussresan dit och hem!! Men imorgon går bussen 7:30 så måste upp tidigt.. Och kommer nog inte blogga för ens kvällen eftersom mitt internett är slut för månaden men jag håller ut eller om det finns något internett där! Men ja kommer nog komma upp en video när vi åker i backen osv!

Väldig seriös på bilderna också!


Friiiidaaaay

Hejsan! Sitter på bussen nu så tänkte att det passade bra med ett inlägg då! Jag åker till skolan idag är inte helt frisk men det är så tråkigt att vara hemma!! Jag har på mig min nya jeansväst, svarta dr.denim och en vi basic tröja. Åh imorse råkade jag tappa ut mitt puder över heeeeela golvet åhh jag orkar inte med mig själv ibland värsta klumpen.. Haha men nu så ska jag alldeles strax gå av , så vi hörs mer under dagen!


Sjuk

Hej bloggisen! Är hemma och är sjuk idag så därför ingen vidare bra bloggning men tänkte bara säga det och imorgon livar jag att blogga bättre!!


New in

 
Okeeej kanske inte man ser så bra, men köpte iallafall en jeansväst , smink borttagning, och en ben and jerrys med smaken taste dont waste it, min favorit för tillfället värkligen hur god som helst!

Vad gör jag?

Jag åkte hem från skolan idag.. Vart hämtad så jag och mamma åkte till affären och till hm.. Hehe men iallafall fick jag med mig hem lite stuffs som jag visar sen!! Antagligen i en video eller något sånt! Vad vill ni? ❤
Fråga mig inte vad jag gör på bilderna...


Godmorgon

Godmorgon, tisdag och idag har jag utväcklings samtal.. Har alltid varit lite rädd för det.. Men det går nog bra som jag vet så har jag inte gjort något dumt!!

Jag kör nog på mjukisar idag i skolan känner mig förskyld och hostig så kommer kanske att gå hem , men måste fortsätta med mitt nu!!


victoria's secret

 
Jag har en body mist och ett läppglans från vs har ni något? tycker dom har skitfina saker värkligen hur fina som helst det ända som jag också skulle vilja ha är en bikini för asså gud vad snygga dom är. Okej litet blandat inlägg här.. men ja om jag skulle åka till en vs butik skulle jag köpa upp ganska mycket där.. har hört att det ska öppnas en på arlanda!! haha är lite efter har vetat det här ett tag också men aa tänkte att det kunde vara kul att skriva om!! Och sen är ju vs angels dom snyggaste modellerna av alla..
 

Hos hunbuuuun

Heeeeej vänner! Är hos Hanna men ska alldeles strax hem vi har gjort smothie och värsta fruktfatet hur gott som helst! Men jag bloggar mer sen! Puss


DAGENS OUTFIT

Hej bloggen! Tänkte visa dagens outfit, som består av svarta jeans från dr.denim , beige blus kan man nästan säga men den är iallafall från JC , sen så har jag smycken från lite olika ställen och sen mina vita converse.

Det är tisdag och idag så slutar vi 14:40 så det är skönt! Aja måste dra mig mot bussen nu.. Önska mig lycka till!


Inspooooooooo

Ligger och kollar runt på weheartit och får en hel del längtan till sommaren nu, orkar inte vänta längre vill ja det varmt nu!! Tänk känslan gå runt med shorts , converse , ett linne och inget mer utan att ens frysa!! Aghhh vill ha sommar NU


+++

 
Hallå där
 
kände nu för att avsluta min blogg paus, men ja kommer försöka att blogga varje dag.. men ja vi får se hur det går med det!
Är hemma och är sjuk idag eller jag var inte det imorse men när jag skulle cykla till bussen så halkade jag med cykeln och ramlade på rygg och slog i typ alla ben jag har seriöst , plus at jag typ blev poff fyrkyld så vände cykeln och gick hem! väl hemma har jag inte gjort så mycket har lagat fattiga riddare!! det godaste jag ätit. Har fotat och bara tagit det lugnt! ni får ha det så bra nu! puss.

Tre från instagram


FÖRLÅT

Hej älsklingar! Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte bloggat på typ 2 veckor och har tappat en hel del statistik men ja vill bara säga att jag kommer ta en blogg paus och jag kommer meddela när jag börjar igen!