Shine bright like a diamond

´Canon EOS 1100d
Hemma nu! så sjukt skönt fast det är ju alltid kul att åka och hälsa på släkten har iallafall haft det super bra där med en hel del shopping! iallafall så ska jag träffa Fanny imorgon och vi ska sova över sjukt kul har inte träffat hene på ett tag, sen efter det på fredagen så ska vi två gå på stan med Hanna och Sofi! ska bli super kul! Tänkte visa snart vad jag köpte i göteborg men ja det får ni se sen! Nu tänkte jag mysa ner mig med någon film och lite gott till det!
 
Vill också bara säga att jag är sjukt glad att statistiken har höjt sig med 10-20 stycken Och det kanske inte låter som så mycket men blir iallafall jätte glad!

In car

Heeeeej , sitter nu i bilen hem till muppsala och igår så var jag och mammi i Göteborg och storshoppade köpte lite grejer som ni ska få se sen ja vill bara slänga in ett litet snabbt inlägg. Bilden föreställer bilar..


Mini shopping

Min lillasyster fyller år imorgon så jag och min familj åkte in till Alingsås och köpte lite presenter passade då på att köpa en tröja och sen fick jag en mascara (false lash and telescopic) den är skit bra iallafall, sen så har jag fotat en hel del med min systemkamera men tog inte med mig datorn så dom kommer sen bär jag kommer hem. Men visst är uppdateringen rätt bra? Sen så har jag inte gjort så mycket träffat släkt och sånt! Ska gå nu men vi hörs.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3117944/images/2012/pic_508d7c9fddf2b30221003b26.jpg" class="image">


Mobil update

Hej alla hoppas ni mår bra min statistik steg sjukt mycket igår och är jätte glad för det! Kommer nog bli mest mobil bloggning men hoppas det funkar har tagit rätt så mycket kort men dom får ni se sen, sen igår så fick jag träffa min nya kusin Hugo och gud vad gullig han var ❤


I bilen

Hej alla har typ suttit i bilen i 3 timmar nu och vi är snart framme! Har typ mest sovit och kollat på film. Drivbild här neranför.


outside it is cold

Canon EOS 1100d
 
Var ute för ett tag sen och fota lite här ser ny hur jackan ser ut på eller ja man ser inte så mycket men halva. och herregud vad kallt det är, fryser seriöst häcken av mig (rolig jag är) ska snart åka till Göteborg med ca 5 timmars bil så ja vi får se vad jag ska göra, sova , spela på ipaden eller ja typ instagram och så! okej men nu måste jag gå! så ha det så bra. Pussochkram

Ny jacka

Canon
Hej alla! skulle bara vilja tipsa om den här sjukt sköna jackan från H&M den kostade Ungefär 500 men jag tycker det värkligen är värt pengarna , som ni ser så är den supermysig innuti också! åå jag älskar den!

Fredagsmys

 
 
 
Hej peppz , HÖSTLOV äntligen så himla skönt , jag och mina vänner invigde detta höstlovet med glass och godis och så vidare och sen spelade vi något skitroligt spel. Sen när jag kom hem var det nachotallrik som middag och hur gott är inte det kommer nog ALDRIG trött på tacos! Sen imorgon åkar jag och min familj ner till Göteborg för att träffa släkt och så blir det nog någon shopping dag!!
 
Sen så ser ni på bilden högst upp en liten del av min system kamera det är en Canon EOS 1100d och jag älskar den kan man säga!

Datasalen

Heej freeeendos sitter just nu i datasalen med min spanska grupp hehe igentligen ska vi ha spanska men ja..

Happy birthday to me

 
Ja mo hon leva ja mo hon leva ja mon hon leva ut i nundrade år! Gissa vem som fyller år idag? jo det är jag.. 13 bazzzt , men iallafall så tänkte jag berätta lite om min dag! Jag upvaktades på morgonen med tårta och presenter och gissa vad? jag fick en systemkamera så nu väntas bättre uppdatering!! sen fick jag ett par dr.denim i svart i hög midja (plenty) sen fick jag en super mysig halsduk med matchande vantar och mössa sen fick jag lite små plock osv.
 
På tal om systemkameran hade den något fel på batteriet så det tar nog några dagar tills det är fixat! men nu får ni hade det så bra så ska jag äta lite tårta.

FUL

 
 Driiiivbild.
Hej kände för att blogga lite nu! I lördags hade jag lite kompisar här och firade mig alla var halloween utklädda för jag kom inte på något annat och ja det kunde vara lite kul och det vart det! Och värkligen tack för alla fina grejer  och så super glad. Fast fyller igentligen år på Onsdag om 2 dagar , taaagggaad brud här! aja uppdaterar mer sen! pussokram.

Update

Heeeejsan allesammans hoppas ni mår bra? Ååå Gud förlåt att jag aldrig bloggar men som ni vet går jag i dans klass och vi ska göra "egna" danser som vi ska visa upp sen i november och det är två stycken och det tar jätte mycket tid + att det är typ 53930417 läxor och prov. Och på onsdag fyller jag år!! Ni får ha det så bra puss&kram


Önskelista

S
som ni kanske vet så fyller jag år om 9 dagar, och det här är min önskelista hehe , tror nog jag inte kommer få allt men man kan ju alltid önska sig!

To School

Hej sitter på bussen nu så jag tänkte slänga in ett litet inlägg, hoppas ni är bra! Idag är det måndag och bara 9 dagar kvar tills jag fyller år , sen funderar jag också på att färja mitt hår! Mörkt tror jag att det blir! Men nu får ni ha det så bra ❤


Plugg Plugg Plugg

Blää jag orkar inte , vi har NO prov på Tisdag och har typ pluggat helaaaaaa dagen, det är en massa Atom grejer och massa sånt... Inte kul men det blir nog bra , eller vad tror ni?

Ny design

 
 
så  haha! gjort en ny design igen fick en kommentar där någon tyckte jag härmade en annans blogg design och det var värkligen inte meningen , och den som jag gjorde förut vart inte heller så fin så jag gjorde om den till den här! och ja det här få bli!

Bästalåten just nu

okej.. vill tipsa er om den här superbra låten Rihanna-Diamonds , åå älskar den!

Saaaaaatuuuuuuurdaaaay

 
Wiiiihoooo , Lördag idag och gud vad jag har längtat kan det inte finnas typ 5 lördagar skulle vara perfekt! Men iallafall så är det bara 11 dagar kvar tills jag fyller år! 13 baaast. Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra stannar nog bara hemma och tar det lungt! eller vi får se. Hoppas ni mår bra och jag ska värkligen försöka blogg mer! pussokram.

As long as you love me

 
Hejsan! hoppas ni mår bra själv är allt helt på topp. Men tänkte berätta vad som hänt denna vecka!
 
Den här veckan har jag faktist hunnit med rätt mycket även fast halva har bara gott! Måndags vår på en Rättegång med klassen och kollade , det var faktist rätt spännande , sen startade höstmarknaden utanför våran skola så själv klart har jag varit där en hel del. Sen i Tisdags Hade vi dans på kvällen. Och idag har vi varit på Fyrishov med klassen och simmat haha!
 
 

Best Friends Forever

 
Igår så kom Pauline Louise Sofi och Emmy till mig och vi gick på en foto promenad älskar alla färger på hösten , och vi gick igenom en hage för att hälsa på kossorna då Louise råkade kliva lite koskit och jag med haha! så vi gick direkt hem efter det. Sen mot kvällen kom Fanny och så sov Sofi Emmy och Fanny här så det hae varit super mysigt.
 
Förresten har ni kanske sett min nya desigt är inte riktigt klar en men jag ska försöka att bli klar så fort som möjligt! Ni får ha en jätte bra dag det ska iallafall jag.

Update

 
Hej allihoppa hoppas ni mår bra! och värkligen förlåt för det dåliga bloggandet , men idag i skolan när vi hade idrott så skulle vi sprina 2,5 km på 16 minuter inte jätte nöjd men ja! sen efter skolan så gick vi till ica och köpte vanilj munk för att jag kände att jag var tvungen.. det lixom vattnades i munnen när den låg där. haha. Nu ska jag gå och plugga inför spanska och Engelska läxor ha det bra se yaaaa.