Room tour

Glöm inte att kolla i HD annars blir det brusigt..

New dress

Canon EOS 1100d // 50mm // Klänning:Bikbok 99:-
Fyndade denna klänning idag när jag gick ner på stan med lite kompisar det har hänt något med mig och klänningar..Men 99 ynka kroner på bikbok, Men jag har även ett smart tips för att få en valfri vara på bikbok för 30% billigare.Ladda ner bikbok appen och just nu finns det ett erbjudande med 30% rabatt men det gäller bara till imorgon , men det kommer nya erbjudanden hela tiden!!Så jag köpte faktist klänningen för 69 kronor istället! Så ja där har ni ett litet tips och hoppas ni gillar det!
Pussar och kramar

Today's

Dagens: Rosa kabelsrickad tröja från Ginatricot // Ljusa byxor från JC
 
Mysig outfit, dock vart det väldigt varmt sen på eftermiddagen! Hade även en skin jacka till detta.
Dagen har gått bra vanliga lektioner så det har varit en ganska chill dag faktist, förutom att det är dags att plugga nu då!
Förresten har ni lite frågor ni undrar över skriv dom här för tänkte göra en video med lite svar, måste tyvär avsluta nu! Pusspuss

bayside bears

canon EOS 1100d // 50 mm
FYNDADE denna tröja för någon vecka sen på halva piset! ett riktigt kap.
Lite oversize men den skönaste ´tröja jag burit i hela mitt liv!
 

avslutnings TIPS

 Om ni har någon fråga vart det är ifrån så får ni kika mig @Heddabergstrooms eller Kommentera!
 
åhh har lite smått problem nu måsta värkligen hitta en fin klänning till 12 juni då vi slutar skolan har hittat en men vet ej om den kommer att passa! här har ni iallafall lite tips!

Årets Första dopp


Årets första dopp

Canon EOS 1100d // 50 mm objektiv
 
Årets första dopp är nu avklarat!! och fy satan vad kallt det var, endast 16 grader. Men någon gång måste det ju göras och igår så var det 23 grader i luften så varför inte passa på då? Jag och Fanny tog cykeln iväg till sjön igår som ligger 5 min från mig! väldigt skönt, vi hade med oss lite picknick och satt oss och myste!
 
innan på mprgonen så skulle jag och hela klassen sälja på vaksalatorg till våran slutmusikal i 9:an, så 6:30 var jag tvungen att gå upp på en lördag! men det var riktigt kul och mysigt. förresten så har Fanny sovit här hela veckan och det har varit jätte mysigt även fast vi blivit smått iriterande på varandra har det ändå varit kul!

Ett mobilinlägg

Hej vänner! Sitter på bussen nu! Förlåt för dessa tråkiga mobil inlägg men håller på och planerar ett inlägg eller fler och då hinner jag inte sätta mig vid datorn och skriva vanligt!!
Men som sagt så sitter jag på bussen nu för det är sovmorgon till halv 11 som vanligt så det är najjjjzzz , men ja inte så värst mycket mer att säga. PUSS


Är för lat

Hej allesammans var och firade twinsen i stadsparken igår! Vi hade det super mysigt och grillade och åt och åt ahah, men riktigt gott var det vi satt och skrattade , skämde ut oss lite och hade det super mysigt!

Nu ösregnar det och jag blir på depp humör men vi får hoppas på bättre väder snart! Ska om en stund träffa Elina för jag har bog inte träffat henna på väldigt länge nu!!

Bilden är lånad från louise


☀☀☀

Soligt och skönt idag, kör på shorts till skolan och vi börjar halv 11 toppen måndag!!


Natti

Godnatt kompisar, vi hörs imorgon men tills dess så önskar denna fulingen er en godnatts sömn :-) :PPPP



Fredag

Skönt med fredag igen! Men lite mindre skönt är att vi har typ hundra läxor och prov idag.. No me gusta, men vad kan man göra inget det är bara att ta tag i det!! Men till lite bättre saker! Fannys föreldrar ska åka bort i en vecka och då ska hon bo hos mig hihi kommer bli skit kul fekke al week lixom, haha sitter på bussen nu förresten och ska alldeles strax gå av så får nog ta och avsluta nu! Puss


she don't like the lights

 Hej, hur mår ni alla? tråkigt med skola igen men vad ska man göra längtar som bára den till sommaren och sveriges sommar väder när det är varmt då (haha) och allt med sommaren. Men aja snart bara en och en halv månad kvar lixom, men har sjukt mycket att göra den här veckan så blir nog inte så värst mycket bloggningn men ska försöka iallafall! men nu måste jag fixa lite grejzzzz pussss

alaspeciala

 
Lite blandade bilder från Egypten