Bekännelser

• Jag älskar alla mina vänner
• Jag tycker inte om falska personer
• Mitt liv är ganska bra just nu
• Jag har fobi för Långa naglar som drar mot metall så att det gnisslar , Kanter och Mörker
• Jag älskar att sitta vid datorn och låtsas shoppa
• Jag går i dansklass och dansar balett och jazz
• Min balett lärare är läskig
• Jag är oftast glad men ibland har jag mina stunder då jag bara behöver gråta ut for no reason
• Jag hatar matte
• När folk inte förstår mig

Bilden har jag lånat från Louisehaanssons.blogg.se


Lite nytt

Ballerina skor:H&M/130kr Dr.denim/400kr Basic tröja:H&M/50kr
Lite nytt som jag shoppat under veckan, behövde värkligen ett par nya dr.denim dom blir så fila när dom blir gråa.. Ballerinaskorna är tänkt att ha med till Egypten eftersom det bara är 19 dagar kvar kände jag att det kunde vara bra att köpa ett par och visst är dom gulliga?
 
Jag har varit hemma idag på grund av att jag är sjuk och tror jag blir hemma imorgon också..Inte bra för att det är öppethus och jag skulle varit där och dansat med min dansklass. Har bakat super goda choklad bollar som jag tänkte fortsätta äta på nnu! puss.

hejsansvejsan

 
Hello bloggen!Denna helg har spenderats med Fanny , Söndag idag och har inte planerat så mycket än ska nog bara ta det lungt börja plugga till mitt fysik prov AH asså håller inte alla med om att fysik är det svåraste som finns och plus att min lärare är inte den bästa på att förklara där.. Bra kombination där.. Nej men jag börjar 10.30 imorgon så det är skönt! och nu kommer jag också börja blogga mer! ni får ha det bäst! puss.

Vi sjunger seriöst


Förlååååååt

Okej jag vet att jag suger på att blogga har tappat lusten helt.. Men medans jag inte bloggar uppdaterar jag instagram dagligen @heddabergstrom och ja följ mig där. Jag vet inte vad som har hänt för jag typ hinner eller har ork till att blogga! Men nästa vecka ska jag försöka bli bättre!


Äter öra


Till bussen

Hej är på bäg till bussen , vi börjar 9.10 idag så det är ganska skönt mab får en halvtimmes extra sovmorgon! Förlåt för att jag mobilbloggar men hinner inte något annat! Men jag ska fixa lite tidinställda och sen i helgen ska jag fota! Kollade på avsnitt 15 av pll som kom ut igår! Och på tal om igår så bestämde jag och några att vi skulle ha rosa mjukis kläder i skolan hahaha aa bild nedanför.


Hahahhahaha

Psykopat i slutet hahahah


Bloppis

@heddabergstrom @fannyelvelind @uppsalabloppisen


Dagens outfit

Hej tänkte visa dagens outfit Jeans: Dr.denim och tröja från ginatricot sen en mössa från Rut m.fl.


@gymmet

Hej är på gym nu så slänger in ett inlägg har varit här i snart 1 timme , har tränat ben och mage ska börja träna upp mig för Egypten och sommaren och sen känns det så himla bra när man är klar! Åhh har fått massor av insparation till träning nu! Ciao


I wanna scream and shout snd let it all out

 
Trööööög torsdag kan man säga började med balett före lunch och jag dog typ av trötthet och sen hände en väldigt pinsam sak hihi, Hahah kan bäetta för er! När jag skulle byta om så hittade jag inte min BH sen kommer min ryska balett lärare ner och bara skriker nästan ut över hela omklädnings rummet vems bh är detta? och ja gissa vems det var hahahah jag typ dog..
Men annars har dagen gått bra! och imorgon är det fredag hur skönt som helst!

ÖNSKEINLÄGG

Hejsan förlåt för den dåliga bloggningen! Men iallafall så tänkte jag att vi gör en sån här önskeinlägg pch ni får skriva ner en massa grejer ni vill jag ska visa och blogga om!
Och idag började ju skolan det var super kul och träffa alla men ja vad säger man skolan är ju inte det roligaste.. Och sen efter skolan gick jag sofi , louise , pauline , fanny och johanna på stan hittade en tröja fråb ginatricot för 50 spänn tyckte det var ett ganska bra köp och visar er tröjan sen! ❤


Polkagrissssss in a soptunna

Hej..jag har ett bra boll sinne och träffar en suptunna


Q/A

 
Använder du stativ och fjärrutlösare när du fotar utomhus? :)
Hello , nej kör bara med stativ tycker det fungerar bra hittills! :)
Sjukt snygg mössa , Vart har du köpt den? :)
den är köpt från Holmlunds för 50 kr Men märket är Rut m fl.
Vad har du för storlek på bh:n?
Hahaha det får du lista ut själv..
Vart kommer du ifrån?
im una uppsala bo ( Fin blandnig av språk)
Till IDA! Jag vet inte varför det inte går att öppna upp Gimp måste blivit något fel tror jag testa ladda ner den igen eller be någon om hjälp!
Sen tycker jag inte ni heller glömmer att följa mig på instagram Heddabergstrom.
 
 
 

Got a secret can you keep it?

Foto&Redigering: Jag // Btw fint baby hår..
 
Hej finisar! Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit på IKEA och köpt en ny tak lampa till mitt rum med spotlights , är nöjd för jag har inte haft  en taklampa förut utan bara sånna som står i fönstret eller sitter på väggen , så det lyyyyser upp mitt rum.
 
Imorgon Åker jag till Emmy och sover över där med Louise och Pauline , vi ska nog göra en standard kväll med Tacos och sånt mys! Och förresten kollar ni på Pretty little liars för er som kollar visst är det bra och så sjukt spännande och för er som vill kolla finns det på Netflix , Viaplay och Swefilmer.com säkert fler ställen men det är dom jag vet! men tänkte nog gå och sätta på någon bra film nu! Puss.

Min dag

Hej! Tänkte bara bäretta om min dag lite snabbt innan jag tänkte sova. Idag runt 2 åkte jag till Vanessa och Josefin och var där hela dagen vi gick och köpte godis och sen satte vi på en jätte bra film som hette Trust , det var iallafall super mysigt och ja sen åkte jag hem har ätit god pizza och kollat på Mer film!


Vad köpte jag i Stockholm?

1: Vanlig basic tröja från Ginatricot kostade 149 kr 2:Stickad V-ringad tröja från Zara kostade 249 kr 3: Basic vit V-ringad tröja från Hollister kostade 200 kr 4: Bh från ginatricot 50kr , Browzing powder från H&M 40kr , makeup borste från H&M 40 kr!
Jag är värkligen jätte nöjd med allt även fast det var väldigt utplockat så hittade jag dom här fina grejerna och en sminkborte har jag behövt väldigt länge nu!

stockholm

 
Superise! Jag bärettade aldrig att jag åkte till stockholm igår med Fanny vi hade det supermysigt och vi åt på en jätte god resturang som hette Friday's som jag hade hört andra säga att det var jätte god mat där så jag och Fammy gick dit! Sen shoppade vi en del! men allt var så ut plockat på dom flesta affärer men är nöjd med det jag köpte!

2013

 
Gott nytt år alla han inte skriva något igår men iallafall så var Fanny med mig och vi var hemma hos mig med min familj och kompisar till dom det var jätte mysigt och jätte kul! Och en massa raketer!
 
Idag tog jag och Fanny bussen till stan och gick på bio hehe vi såg Sune i grekland typ haha ganska bra faktist och alltid mysigt med bio.